Nestaci citat

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Gastráče

Gastráče
Ráno do roboty. Večer z roboty.V prípade rannej , nočnej, poobednej viete kedy sa končí. V robote samozrejme zle ale to prejde. Hlavne,že bude minimálna mzda. Po robote domov, už je večer ...tma. Pôjde sa pozerať telka ( kde môžeme vidieť veľmi zaujímavé a efektívne programy .....) . Zajtra to isté s výnimkou,že víkend je v bližšie. Ak sa cez víkend nepracuje.Určite sa treba porozprávať s niekým, tak sa bude ohovárať a súdiť. Ránno spuchnuté oči a zase si obliecť niečo ... . Medzitým sa budem ľutovať nad peniazmi. 1.....Január 2.....Február- - - - - - - - - - - - - -+45 rokov. Kurva čo to robím? Prečo tak žijem a kde je šťastie?... Vidím to každý deň a neteší ma to.Môj prípad to nie je. Život nie je boj alebo pes. To sú blbosti. Život je dar a je na nás ako ho rozbalíme a ako s ním budeme zaobchádzať. Je to dar pre nás.... .Buďme šťastní pretože všetko ostatné je pominuteľné :) ďakujem--

Gastráče | stály odkaz

Komentáre

  1. Život nieje pes.
    Ale svoje šťastie si musíme vybudovať vlastnými rukami. A to je drina. Preto makáme za minimálnu mzdu, lebo niekto si splnil sny a píše knihy - a ľudia si ich kupujú a tak mu stačí len písať knihy. Za peniaze si kupuje jedlo, nábytok, elektrinu, šaty... Na začiatku je roľník ktorý okrem toho že musí drieť na svoju rodinu - tak maká ešte v družstve. To družstvo vlastní síce slušný človek - ale on musí dodávať hypermarketu. Tomu už ide o čistý zisk - teda je jedno či sa zvýši obrat - družstvo dostane vždy rovnakú úbohú náhradu za drinu. Lebo takto si to zariadili tvory ktoré preferujú "zázračné" splnenie snov bez driny. Na tom družstve je preto že si nič lepšie nenašiel, nič kde by sa neprevinil proti svojim ideálom. Proti človeku v sebe. Nechcel sa učiť na vysokej aby zbytočne vyvíjal iphony pre decká ktoré vlastne ani nežijú - ale starať sa o nich treba. Lebo ževraj je taký svet - a šťastie znamená plniť si sny - veď stačí si priať, netreba drieť. -_- To že si niekto píše celý život knihy znamená že na tento jeho lacne splnený sen drie rok čo rok stovky chlapov ktorý končia večer v krčme - keď vôbec majú čas. Lebo niekto povie že si mali ísť za snami. Každý si vyberáme cestu - ale kto vykorisťuje tak nemôže byť dlhodobo šťastný. Pre tento fakt ľudia zvyknú vravieť "žijeme len raz"... nevedia si priznať že na šťastie treba drinu.
    publikované: 31.03.2015 22:05:39 | autor: ppp (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014