Nestaci citat

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

I dont need your opinion...

I dont need your opinion
Slnko svieti a bude svietiť,či si šťastný alebo nie. Pršať bude iba v tvojom srdci v tvojej hlave. Strach neexistuje, je to iba dočasná obava... a nie je to synonymum?...:) Čo ak ?... čo ak neexistuje.. existuje iba táto chvíľa,kedy to čítaš a kedy si tu... Ver mi veci budú lepšie iba keď tvoj prístup bude pozitívny.... Srdce je orgán a nemá tvar srdca... je to iba vzor, akýsi patent. Koho potrebujeme,aby sme boli šťastní? Šťastie je v každom z nás,len ho nevidíme... Chodím po ulici a vidím smutné a zamyslené tváre každý deň. Sem tam trocha šťastia pre každého :) ďakujem :) Jenomka@centrum.sk

Dont be suprised | stály odkaz

Komentáre

  1. protiargument
    PODĽA MOJICH skúseností, môjho názoru: Život nieje len od hliny po hlinu, ale viac o duchovné veci. Tak ako hruď nepodá väčší výkon ako nohy, aj keď má väčšiu silu - takisto musí byť duch nad hmotou. Je už tak zlá doba že sa usmievať veľmi nedá. Samozrejme smútok a strach sú zbytočné. Ale doba je tvrdá pre tých čo naozaj žijú - lebo je ťažké odolávať a zachovať človeka v sebe. Ak uvažujeme že existujú vyššie sily - tie čo sa dajú poznávať len kompletným rozumom a srdcom. Vďaka ktorým a pre ktoré sme tu. Dážď je krásny, ak cítiš-vnímaš vyššie princípy. Dážď aj slnko sú dôležité, sú krásne - je v nich život, je v nich prirodzenosť. Prirodzenosť je synonymom života. Nieje dôležité život neničiť a byť šťastný. Treba ho brániť, rozvíjať a tvoriť. Nestačí vyvarovať sa zlého a nešťastia, niekedy a obzvlášť dnes je nutnosťou trpieť a bojovať so smrťou. Musí byť prijatá zodpovednosť - a vtedy sa stáva s patentu *Homo sapiens sapiens* človek. Šťastie neznamená len mať priateľa a usmievať sa. Kto odmietne zodpovednosť časom mu šťastie zoberú. Len môj názor.
    publikované: 30.03.2015 14:41:04 | autor: zevrajanonym (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014