Nestaci citat

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Niekto to číta

ďakujem
Keď som si dnes prechádzala emailovú schránku, mala som tam email,ktorý ma veľmi zaujal.Som nesmierne vďačná za email, v ktorom znelo,že sa dobre číta, čo píšem , pretože to je úprimné. Je to také zadosťučinenie,že niekto si pozerá resp. číta, čo píšem. Naozaj ma to potešilo. Musela som sa s vami o to podeliť. Teraz píšem ešte s väčším elánom svoje články.ďakujem :)

Ďakujem | stály odkaz

Komentáre

  1. O.O
    Nesledujem ťa, ale momentálne si čítam tvoje články, ak to pomôže. Veľa ľudí dnes možno nemá odvahu všímať si ťa v reále - dnes nieje cool učiť sa od druhých a prehodnocovať sám seba. Ale tu je to iné - každý je zvedavý a tu má možnosť aj zostať "cool". Možno si ani nevieš predstaviť aký úžasný ľudia si všimnú tvoje myšlienky - a niečo im to dá. A tvoj sen sa rozrastá spolu s tými čo si zoberú čoilen časť s tvojich ideálov. Len píš čo máš na srdci - ale je dôležité aj žiť svoje myšlienky, pocity. Ak to nedokážeš tak si nimi najskôr niesi natoľko istá aby si bola hrdá že ideš správnym smerom.
    publikované: 31.03.2015 21:46:38 | autor: narcis (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014